Czy to możliwe, aby połknąć nasienie?
Gdy chodzi o gardło, panie są nie tylko biorąc pod uwagę różnorodne techniki. Dość często pojawia się pytanie, czy możliwe jest, aby spróbować i połknąć spermę, jeśli nie szkodliwe, aby to zrobić? Płyn z tego człowieka wiąże się z wieloma mitami i lękami ktoś boi się tłuszczu, ale ktoś i zajść w ciążę. Niektórzy uważają, że plemniki z pewnością pomoże skóra staje się miękka i stonowana. Że jest to prawdą, a co nie jest teraz w oczy.
Czy mogę zajść w ciążę, jeśli połknąć spermę?
Tutaj nie jest to konieczne do uśmiechu, wielu wierzę, że ciąża może się zdarzyć w przypadku połknięcia spermy. Opinia ta należy do kategorii uszczerbku z powodu przewodu pokarmowego przez jakąkolwiek plemników do macicy nie może dotrzeć.
Czy to możliwe, aby odzyskać od spermy, jeśli jest do przełknięcia?
Skąd pochodzą z takim dziwnym pytaniem? Fakt, że jest to dość powszechne przekonanie, że nasienie ma pozytywny wpływ na zdrowie skóry, ze względu na wysoką wartość odżywczą. Jednak naukowcy nie są w pośpiechu, aby potwierdzić przydatność, ale składniki odżywcze rzeczywiście zawiera plemniki. Ten wapń, fruktoza, witamina B12, magnezu i cynku. Herbata łyżka nasienia zawiera tyle witaminy C pomarańczy.
A co kalorii, możemy uzyskać tłuszcz ze spermy? Jest mało prawdopodobne, ponieważ w łyżeczce tego produktu zawiera 6 mg tłuszczu i kalorii 5-7. Cóż, w jaki sposób taka mała kwota wpływów na harmonii pań?
Działa szkodliwie po połknięciu nasienia?
Najczęściej, kiedy zastanawiasz się czy połknąć spermę, nie są zainteresowani przydatności płynu i jego możliwy niekorzystny wpływ. Rzeczywiście, połykanie spermy można uzyskać wiele niespodzianek, z HIV na pleśniawki. Dlatego też, jeśli na co dzień partnerem (nowy), to lepiej nie eksperymentować - ryzyko zakażenia jest znacznie większe w przypadku seksu oralnego niż ze standardowym stosunku płciowego. Oprócz ryzyka zarażenia chorobą przenoszoną drogą płciową, połykanie nasienia niesie żadnego zagrożenia. Mówić o tym, że ze względu na męskich hormonów zawartych w spermie, dziewczęta zaczynają rosnąć wąsy, nie mają żadnych dowodów naukowych.
Czy muszę połknąć nasienie?
Prawdopodobnie bardziej poprawne nie zapytać, czy można połknąć spermę i dlaczego to robią? Odpowiedź jest oczywista, ponieważ jest to przyjemne dla mężczyzn. Jednak nie wszyscy, niektórzy nie obchodzi pluć dziewczyny sperma, czy nie, a niektóre są kategorycznie przeciwny do połykania spermy. Więc jeśli z jakiegoś powodu nie chcą połknąć cum, nie dusić, bo partner może być podoba. Gdybyśmy tak miły partnerem do tego płynu, a następnie pozbyć się spermy w ustach jest mniej zauważalne. Zamiast po prostu uruchomić kąpiel, dyskretnie pluć na przygotowanym serwetką.
Jak połknąć cum?
Pytanie jest dość ciekawy, oczywiście, jeśli nie można połknąć spermę z powodu nieprzyjemnego smaku, a nie z innych powodów. Jeśli żadne sztuczki nie pomogą skrajną niewydolność procesu. Więc jak połknąć spermę, która zmieni smak?
- Obciąganie, zanim będzie można zjeść cukierka lub mięty. Mięta przerwać nieprzyjemny smak i uczucie chłodu na skórze doda pikanterii do procesu.
- Aby zmienić smak spermy, konieczne jest częściej oferują do owocu człowieka (truskawki, ananasy, pomarańcze) lub soków.
- Najprostszym sposobem, aby smak bardziej przyjemne - użyć smaru aromatyzowanych lub zamiast użyć miód, śmietana, syrop czekoladowy.
- Kobiety, które są w stanie to zrobić głębokie gardło, nie myśleć o tym, jak zmienić smak nasienia, po prostu nie czuję. kubki smakowe są skoncentrowane w języku i jeśli sperma nie świecą, a smak jest prawie nie czułem.
- Jeśli smak nasienia gorzki smak, należy spróbować następującej metody do przełknięcia. Receptory odpowiedzialne za poczucie goryczy, znajdują się na tylnej części języka. Dlatego też, jeśli trzymać się plemników w przedniej części jamy ustnej, a następnie szybko połknąć zły smak nie będą odczuwalne.
Wideo: Czy warto łykać spermę
Wideo: Sperma - czy jest to możliwe do przełknięcia?
Film: Jak nauczyć dziewczynę do połykania nasienia
- Jakość spermy
- Podczas zajścia w ciążę po owulacji?
- Czy mogę zajść w ciążę po owulacji?
- Czy mogę zajść w ciążę z polipów w macicy?
- Jak długo należy plemnik zajść w ciążę?
- Kiedy mogę zajść w ciążę po cesarskim cięciu?
- Czy to możliwe, aby zajść w ciążę z prezerwatywą?
- Jest to przydatne, czy połknąć spermę?
- Jak przydatne męskiej spermy?
- Alergia na spermę
- Jak zajść w ciążę po aborcji?
- Kiedy mogę zajść w ciążę po histeroskopii?
- Czy mogę zajść w ciążę bez mężczyzny?
- Czy mogę zajść w ciążę, jeśli zmyta po akcie?
- Czy mogę zajść w ciążę bez orgazmu?
- Czy mogę zajść w ciążę przez ubranie?
- Czy mogę zajść w ciążę, jeśli połknąć spermę?
- Czy mogę zajść w ciążę, a nie w dniach owulacji?
- Czy mogę zajść w ciążę, jeśli facet nie jest gotowy?
- Czy mogę zajść w ciążę od masturbacji?
- Czy mogę zajść w ciążę od petting?