Seks niebezpieczne
Każdy z nas zna z frazą „niebezpieczny seks”. I każdy stawia pod tym pojęciem jego znaczenia. Dla niektórych osób, seksu - jest seks w dniach, kiedy szanse na ciążę, inne - niektóre formy seksu, na trzecim - seks bez zabezpieczenia. Spróbuj dowiedzieć się, co faktycznie może być niebezpieczny seks, a do niektórych nieprzyjemnych konsekwencji może to prowadzić.
Niebezpieczne dni za seks
Wiadomym jest, że każda kobieta ma swoje indywidualne dni, kiedy będzie mogła zajść w ciążę. Prawdopodobieństwo ciąży tam prawie każdego dnia cyklu miesiączkowego, ale w dniach owulacji, to prawdopodobieństwo jest największe. Jeśli mężczyzna i kobieta nie będzie stać, a rodzice nie planują ciążę, powinny dbać o antykoncepcji podczas owulacji. Większość targów owulacja seksualnej przypada w środku cyklu miesiączkowego. Jeśli czas cyklu wynosi 28 dni, owulacja przypada na 14 dzień od początku miesiączki. Nie należy zapominać, że jest to dość prawdopodobne, aby zajść w ciążę w ciągu 4 dni przed owulacją i 4 dni później. W dzisiejszych czasach ryzyko seks bez zabezpieczenia jest najwyższa. Wszystko inne, ważne jest, aby pamiętać, że można zajść w ciążę, każdy dzień, nawet seks podczas miesiączki mogą być niebezpieczne.
Jak niebezpieczny seks analny?
Niektóre kobiety uważają seks analny, perwersja Inne - różnorodność i zobaczyć go jako wstydu. Większość aptek można znaleźć smary specjalne dla seksu analnego. Ale zanim zdecydujesz, czy chcesz tę formę seksu, każda kobieta pyta się, czy seks analny jest niebezpieczny.
Z medycznego punktu widzenia, zagrożenie seksu analnego jest zdrowie kobiet. Jednym z najczęstszych nieprzyjemnych skutków to: możliwość zakażenia, rozwoju hemoroidy, niechcianej ciąży, pęknięć i przerw odbytnicy, zaparcia. Wszystko to można towarzyszy silny ból.
Podczas seksu analnego jest kilkakrotnie zwiększone prawdopodobieństwo złapania infekcji. Po kontakcie z bakterii z odbytu do pochwy zaczyna ich szybkiego odtwarzania i stan zapalny. Wynika to ze znacznej różnicy mikroflory jelit i pochwy. Regularny seks analny może doprowadzić do zaawansowanych form dróg rodnych, że dla kobiet jest obarczona niepłodności. W celu zapobiegania rozwojowi chorób należy zwrócić szczególną uwagę na higienę i używać prezerwatyw.
Odgrywa ważną rolę czynnik psychologiczny w tej sprawie. Seks analny jest niebezpieczny do angażowania się w podwójnie, jeśli kobieta jest psychicznie nie jest gotowy lub nie chcą. W tym przypadku, nieprzyjemne konsekwencje nie można uniknąć.
Jak niebezpieczny seks oralny?
seks oralny w dzisiejszym społeczeństwie jest bardziej powszechne niż anal. Jednak dla wielu kobiet jest to seks tabu.Oralny stwarza istotne zagrożenie kobiety, mężczyźni i zdrowia, Fakt, że ta forma seksu nie wyklucza ryzyko złapania choroby, chorób przenoszonych drogą płciową. W tym przypadku, każda choroba rozwija się w ustach kobiety, ale po pewnym czasie przeszedł do ujścia mężczyzn.
Seks oralny jest niebezpieczny do współpracy z nieznanej osoby. Wielu młodych mężczyzn i kobiet błędnie uważa, że wykluczenie stosunku płciowego chroni przed chorobami. seks oralny, tylko być zaangażowany w jakikolwiek inny jak ten człowiek, w którym wierzymy. Tylko w tym przypadku możliwe jest, aby nie martwić się o chorobach przenoszonych drogą płciową.
Jak niebezpieczny seks w ogniu?
Wielu lekarzy mówi, że seks w upale nie jest bezpieczny dla zdrowia, zwłaszcza wśród mężczyzn. Ciepło płci zazwyczaj ponad bicia serca zwiększa się stawkę i wzrostu ciśnienia. Może to mieć negatywny wpływ na samopoczucie ludzi, zwłaszcza gdy seks odbywa się pod wpływem alkoholu.
Wideo: Niebezpieczna 2015 Korean Sex Filmy 19+
Film: Super Sex - Dangerous Sex / PPAP (Pen-Ananas-jabłko-Pen)
Wideo: Niebezpieczny seks w samochodzie
- Data urodzenia poczęcia
- Faza płodna
- Chcę zajść w ciążę szybko!
- Podczas zajścia w ciążę po owulacji?
- Czy mogę zajść w ciążę po owulacji?
- Na co dzień zapłodnienia?
- Okres owulacji
- W jakim okresie można zajść w ciążę?
- Poczęcie w czasie miesiączki
- Ile dni przed owulacją może być w ciąży?
- Jajeczkowanie
- Jak nie zajść w ciążę nie biorą środki ostrożności?
- Seks podczas miesiączki
- Jakie są szanse na zajście w ciążę podczas miesiączki?
- Czy to możliwe, aby zajść w ciążę w cyklu 10-dniowego?
- Czy mogę zajść w ciążę, a nie w dniach owulacji?
- Czy mogę zajść w ciążę nie jest owulacja?
- Czy mogę zajść w ciążę dzień przed menstruacją?
- Czy mogę zajść w ciążę tydzień przed miesiączką?
- Mogę uprawiać seks podczas miesiączki?
- Na co dzień miesiąca po można zajść w ciążę?