Poznaj mojego tatę

Poznaj mojego tatę

Nasze życie wypełnione są różnego rodzaju wydarzenia, które ten czy inny sposób określić jego przebieg. Niewątpliwie pierwsze spotkanie z rodzicami w drugiej połowie jeden z tych bardzo ważnych i istotnych wydarzeń.

Poznaj mojego tatę Faceci

Trzeba przyjść dzień, kiedy twój chłopak chce wprowadzić do mojej rodziny. Oczywiście, to ekscytujący czas, ale nie mniej przyjemne. Po tym wszystkim, taki ruch może mówić tylko o tym, że twój związek jest w ruchu na jakościowo nowy poziom, bardziej poważnego i ważnego. Dlatego emocje są zrozumiałe, ale bardzo boi, a tym bardziej nie jest konieczne, aby uniknąć takiego spotkania. Twój facet nie będzie zbyt zadowolony, aby usłyszeć, lub czujesz, że nie chcesz tego spotkania jak on. Jednakże, jeśli nie są jeszcze gotowe na taki krok, trzeba tylko rozmawiać szczerze i powiedz mu swoje uczucia, kochający mężczyzna pewno zrozumiesz.

Ale jeśli zdecydujesz, należy zapoznać się z pewną znajomość z prawami człowieka lub rodziców pana młodego:

1. Spróbuj przed spotkaniem, skontaktuj się młody człowiek trochę o swoich rodzicach: Jak spędzasz, jakie cechy mają charakter. Będzie to przydatne dla co by przygotować się psychicznie do zapoznania się z jak jeszcze obcymi.
  2. Na spotkaniu zachowują się naturalnie, nie starają się budować od osoby, która nie jest. Fałsz muszą czuć i prawie zawsze powoduje negatywne.
  3. Jednakże, być uprzejmy i uśmiechnięty. Uśmiech zawsze rozbraja i ma przyjemną rozmowę.
  4. Jeśli chodzi o strój, suknia jest warta sezon i na podstawie sytuacji. Wybierz ubrania, które czują się komfortowo, ale to miły i przyzwoity.
  5. Porozmawiaj z rodzicami - to świetna okazja, aby dowiedzieć się o swoim wybrańcem kilka interesujących szczegółów z dzieciństwa lub młodości, użyj go.
  6. Pamiętaj, że jeśli kobieta i mężczyzna byli w stanie podnieść tak wspaniałego syna - kochanka, tak - są bardzo dobrzy ludzie, i to na pewno będzie w stanie znaleźć wspólny język z nimi. Wszakże szczęście swoich dzieci - to ich szczęście i one też są martwi, jak jesteś.

Przedstaw jej kochanka z rodzicami

Inną nie mniej odpowiedzialne i ważnym punktem dla człowieka i dla dziewczynek, znajomość rodziców narzeczonej. Postaraj się, aby w pozycji swojego młodego mężczyzny, nie tak dawno temu sam był na jego miejscu. Niewątpliwie jest on również zaniepokojony i chce zrobić dobre wrażenie na swoich rodziców. Powiedz mu o nich informować ich o ewentualnych zakazanych tematów lub o pewnych cechach swojej rodziny. Oczywiście, ważne jest, aby usłyszeć zgodę od swoich rodziców - powiedz mi coś dobrego do nich o swojej ukochanej. W ten sposób będziesz w stanie przejść do przygotowania podatny grunt dla takiej miłości.

Jeśli ty i twój chłopak zdecydował się na taki poważny krok jako rodzina, a nawet datę ślubu wyznaczony, jest prawdopodobne, że nadszedł czas, aby odkryć pierwszych rodziców młodej pary. To spotkanie jest często niesie ze sobą dodatkowe obciążenie - w celu omówienia spraw organizacyjnych nadchodzącą uroczystość. Meet Mężczyzna rodziceW tym przypadku ważne jest, aby nie ograniczyć się do dyplomacji, ale także nie zapomnij o osobistej znajomości, nawiązania stosunków przyjaznych. Omów miejsce spotkania z Twojego przyszłego małżonka, w oparciu o wspólne interesy swoich rodziców. Na przykład, jeśli obie rodziny kocham ten kraj i takie nieformalnej atmosferze poczują się najbardziej komfortowo, to jest prawdopodobnie najlepszym miejscem na wakacje rekreacji na świeżym powietrzu. Jednak piknik z grillem i wędkowania - uniwersalnym rozwiązaniem, które z pewnością staną się podstawą silnej przyjaźni między rodzinami.

Podsumowując, ważne jest, aby pamiętać, że pomimo opinii rodziców, można wybrać swój własny partnera w życiu i pozwolić, bez względu na okoliczności, wybór będzie opierać się wyłącznie na własnych upodobań.

Wideo: Poznaj mojego tatę - Kobiety "Teraz jestem!" - pierogi Ural

Wideo: Poznaj mojego tatę (komedia)

Wideo: Program Nyusha "Poznaj mojego tatę"

Wideo: Poznaj mojego tatę - Alexey Chumakov

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com