10 Sposobów na porozpieszczać i inne szkolenia
Czasami zepsuć szkolenia siebie i innych staje się bardzo proste, nie trzeba nawet robić specjalne wysiłki. Dla niektórych okazuje się spontanicznie iz godną pozazdroszczenia stałości. Dajemy wam 10 najlepszych sposobów, w których kobiety mogą skutecznie zepsuć siebie i innych szkoleń.
- „Te duchy są idealnie dopasowane do mojej drodze sportu!” Najgorsze, co można zrobić - jest użycie perfum przed treningiem. Cokolwiek może być twoje preferencje smakowe nienaganne, zapach prawdopodobnie nie będzie zadowolić wszystkich. A niektóre z nich mogą mieć bóle głowy. I nieuniknione słaby zapach potu zmieszanego z nawet najbardziej elitarnej perfum, jest mało prawdopodobne, ozdobić.
- „Przeciwpotowe ingerować toksyn pozostawić w pocie!” Wiele dziewcząt, po przeczytaniu artykułów w Internecie, inteligentnego, odmówić antyperspirant nie kolidować z wydzielaniem potu. Wyobraź sobie przez chwilę, bez względu na to, co „smak” wyszedł z pokoju, jeśli każdy używany tę regułę! Przed wizytą w siłowni lub zajęć aerobiku zawsze używać antyperspirantu - jest lepiej, jeśli będzie to łatwe do rozpylania z bardzo cienkiej i nie ostrym zapachu.
- „Zamknij to okno, jest mi zimno!” Jeśli pomieszczenie strasznie duszno i klimatyzator nie działa, nie z powodu strachu przed torturami wszyscy zebrali się przeziębić prośba o zamknięcie okna. Byłoby o wiele bardziej humanitarne, jeśli będziesz tylko z dala od okien. W tym celu, można nawet nieznacznie wyregulować Program szkolenia. Uwierz mi, świeże powietrze jest bardzo ważne podczas ćwiczeń!
- „Po prostu nie przejmuj!” Wiele dziewcząt robić wszystkie ćwiczenia powoli, bez obciążenia, tak aby w żadnym wypadku nie pot, nie rumienić, nie zepsuć włosy ... i służy zły przykład dla innych dziewcząt. Te treningi nie dają żadnego efektu, trzeba zaangażować się w namacalny wysiłku! Dlatego też zaakceptować fakt, że pocenie się podczas pracy, to normalne, co więcej, wskaźnik wystarczającym obciążeniem.
- „Ale robisz źle!” Niektórzy ludzie mają tendencję do wszystkiego i zawsze rozdaje swoje cenne porady. Wierz mi, że ma trenera, a jeśli jesteś właścicielem nikt nie idzie, ludzie robią komentarze prostu brzydkie. W skrajnych przypadkach można zgłosić się do trenera i poprosić go o pomoc osobę, która nie jest w stanie sobie poradzić.
- „Coach, jesteś pewien, że moja subskrypcja wygasła?” Radzić sobie podczas treningu z ich osobistych problemów, odwracając trener, bardzo brzydki i osadów z takich skandali pozostanie ze wszystkich obecnych. Wszystkie bieżące kwestie muszą być skierowane zarówno do klasy, lub po, ale nie w trakcie.
- „Och, zapomniałem ponownie wyłączyć telefon!” Zwłaszcza takie zapomnienie koliduje z klas takich jak joga, gdzie trzeba odpocząć i poczuć spokój. Jeśli telefon, a następnie wytwarza tryle, może działać wszystkie fajne mi na nerwy, i będzie bardzo niewygodne.
- „Te krótkie spodenki i przezroczysty top więc pójdę!” Zbyt otwarcie opatrunku w siłowni, robisz im całą męską część (są one patrząc na ciebie), całą część żeńska (potępiają cię) i rozprasza się co chwilę potykając się na poglądy innych.
- „Zrób głośniej ciszej ... a teraz ...” Ludzie, którzy od czasu do czasu, aby znaleźć winy z jego jakość, głośność muzyki do strasznej ustawy o okoliczne nerwy. Jeśli nie lubisz muzykę, można nagrać swój dysk i zaoferować go do autokaru.
- „Dlaczego zebrać włosy przed treningiem? Pójdę z nią! " Fruwające włosy, zwłaszcza jeśli są one bardzo długo i jeśli mają do spadku nieruchomość będzie niewygodne dla ludzi, którzy są już w ćwiczących i na podłodze. Ponadto, w takim włosy szybciej niż Mara, a końcem wykonywania wygląda bardzo zaniedbany. Najlepiej jest, aby zebrać włosy w warkocz.
Te 10 sposobów, aby zepsuć trenuje się i inni pracują bez zarzutu. Jeśli nadal chcesz zostawić dobre wrażenie o sobie, takie sytuacje należy unikać.
Wideo: 9 żenujące błędy, które kobieta zepsuć swoje życie. Satya Das. 16.12.15
Udostępnij w sieciach społecznościowych:
Podobne
- Jak pozbyć się zapachu potu na ubraniach?
- Jak pozbyć się zapachu potu w butach?
- Jak zmyć plamy z potu?
- Nisza perfumeryjne
- Proste zasady stosowania perfum
- Zapach potu i choroby
- Elipsa duchy
- Duchy klimat
- Spirits „Czerwony Moskwa”
- Perfumy lady gaga
- Duchy Lambre
- Mex duchy
- Christian Dior Perfume