10 Sposobów na porozpieszczać i inne szkolenia

10 sposobów na porozpieszczać i inne szkolenia

Czasami zepsuć szkolenia siebie i innych staje się bardzo proste, nie trzeba nawet robić specjalne wysiłki. Dla niektórych okazuje się spontanicznie iz godną pozazdroszczenia stałości. Dajemy wam 10 najlepszych sposobów, w których kobiety mogą skutecznie zepsuć siebie i innych szkoleń.

1. „Te duchy są idealnie dopasowane do mojej drodze sportu!” Najgorsze, co można zrobić - jest użycie perfum przed treningiem. Cokolwiek może być twoje preferencje smakowe nienaganne, zapach prawdopodobnie nie będzie zadowolić wszystkich. A niektóre z nich mogą mieć bóle głowy. I nieuniknione słaby zapach potu zmieszanego z nawet najbardziej elitarnej perfum, jest mało prawdopodobne, ozdobić.
  2. „Przeciwpotowe ingerować toksyn pozostawić w pocie!” Wiele dziewcząt, po przeczytaniu artykułów w Internecie, inteligentnego, odmówić antyperspirant nie kolidować z wydzielaniem potu. Wyobraź sobie przez chwilę, bez względu na to, co „smak” wyszedł z pokoju, jeśli każdy używany tę regułę! Przed wizytą w siłowni lub zajęć aerobiku zawsze używać antyperspirantu - jest lepiej, jeśli będzie to łatwe do rozpylania z bardzo cienkiej i nie ostrym zapachu.
  3. „Zamknij to okno, jest mi zimno!” Jeśli pomieszczenie strasznie duszno i ​​klimatyzator nie działa, nie z powodu strachu przed torturami wszyscy zebrali się przeziębić prośba o zamknięcie okna. Byłoby o wiele bardziej humanitarne, jeśli będziesz tylko z dala od okien. W tym celu, można nawet nieznacznie wyregulować Program szkolenia. Uwierz mi, świeże powietrze jest bardzo ważne podczas ćwiczeń!
  4. „Po prostu nie przejmuj!” Wiele dziewcząt robić wszystkie ćwiczenia powoli, bez obciążenia, tak aby w żadnym wypadku nie pot, nie rumienić, nie zepsuć włosy ... i służy zły przykład dla innych dziewcząt. Te treningi nie dają żadnego efektu, trzeba zaangażować się w namacalny wysiłku! Dlatego też zaakceptować fakt, że pocenie się podczas pracy, to normalne, co więcej, wskaźnik wystarczającym obciążeniem.
  5. „Ale robisz źle!” Niektórzy ludzie mają tendencję do wszystkiego i zawsze rozdaje swoje cenne porady. Wierz mi, że ma trenera, a jeśli jesteś właścicielem nikt nie idzie, ludzie robią komentarze prostu brzydkie. W skrajnych przypadkach można zgłosić się do trenera i poprosić go o pomoc osobę, która nie jest w stanie sobie poradzić.
  6. „Coach, jesteś pewien, że moja subskrypcja wygasła?” Radzić sobie podczas treningu z ich osobistych problemów, odwracając trener, bardzo brzydki i osadów z takich skandali pozostanie ze wszystkich obecnych. Wszystkie bieżące kwestie muszą być skierowane zarówno do klasy, lub po, ale nie w trakcie.
  7. „Och, zapomniałem ponownie wyłączyć telefon!” Zwłaszcza takie zapomnienie koliduje z klas takich jak joga, gdzie trzeba odpocząć i poczuć spokój. Jeśli telefon, a następnie wytwarza tryle, może działać wszystkie fajne mi na nerwy, i będzie bardzo niewygodne.
  8. „Te krótkie spodenki i przezroczysty top więc pójdę!” Zbyt otwarcie opatrunku w siłowni, robisz im całą męską część (są one patrząc na ciebie), całą część żeńska (potępiają cię) i rozprasza się co chwilę potykając się na poglądy innych.
  9. „Zrób głośniej ciszej ... a teraz ...” Ludzie, którzy od czasu do czasu, aby znaleźć winy z jego jakość, głośność muzyki do strasznej ustawy o okoliczne nerwy. 10 sposobów, aby zepsuć swój treningJeśli nie lubisz muzykę, można nagrać swój dysk i zaoferować go do autokaru.
  10. „Dlaczego zebrać włosy przed treningiem? Pójdę z nią! " Fruwające włosy, zwłaszcza jeśli są one bardzo długo i jeśli mają do spadku nieruchomość będzie niewygodne dla ludzi, którzy są już w ćwiczących i na podłodze. Ponadto, w takim włosy szybciej niż Mara, a końcem wykonywania wygląda bardzo zaniedbany. Najlepiej jest, aby zebrać włosy w warkocz.

Te 10 sposobów, aby zepsuć trenuje się i inni pracują bez zarzutu. Jeśli nadal chcesz zostawić dobre wrażenie o sobie, takie sytuacje należy unikać.

Wideo: 9 żenujące błędy, które kobieta zepsuć swoje życie. Satya Das. 16.12.15

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com