W tym samym roku udał się na YouTube. Jeśli teraz zapytać, dlaczego zaczął strzelać odpowiedź wideo będą: „Chcę, aby podzielić się swoimi doświadczeniami na temat produktu, który staram”. Przez rok miałem wielu przyjaciół. I będę zadowolony, aby nowy.
Dziś chcę dać dar jednego z moich widzów. Jest lato, a wielu nadal nie zostały w komunikacie. Mój prezent dla was jest przydatna.
Sea potrzebują okularów. Oto Avon szklanki. Forma ta jest uniwersalna i powinna być odpowiednia dla wielu.
Drugi prezent - beżowej szminki Avon. nie ma potrzeby, aby pełny makijaż twarzy odejść, ponieważ skóra musi odpocząć. Pojedyncza szminka.
Trzeci prezent - kosmetyczka, w którym można dodać wszystkie małe rzeczy, które potrzebujesz.
I ostatni prezent - maska ślimak z Mizon. Ona tkaniny i nie wymaga spłukiwania. Przydatne, gdy skóra jest stan zapalny lub istnieją drobne niedoskonałości skóry. Lubię go bardzo dużo. Mój wynik 5+.
Polecam go wszystkim.
W celu wzięcia udziału w konkursie, należy:
- Przebywania na terytorium Rosji
- Jest subskrypcji mojego kanału
- Napisać jakiś komentarz pod filmem. Moje ulubione marki kosmetyków, na przykład.
- Konkurs trwa do 20,08,2014 g
Dla tych, którzy nie mogą uczestniczyć w konkursie, przygotowałem prezent forum Lamoda 1000 rubli w dowolnej kolejności. Można zamówić dowolny sukienki i buty, na przykład, 1200 rubli i zapłacić tylko 200 myślę, że to fajne.
Powodzenia!