Zima Kolekcja obuwia
W tym sezonie projektanci przewidują, że nowa kolekcja butów zimowych będą bardzo zróżnicowane - to eleganckie buty, które są idealne do codziennego noszenia i praktyczne buty na weekend, i ciepłe buty, które są w sam raz pasuje do surowych mrozów w styczniu i luty. W tym roku kolekcja nowe zimowe buty będą oparte na ubraniach mieszkańców dalekiej północy - i to wszystkie rodzaje wkładek futra na buty i naturalnego zamszu i futra samych butach.
zimowej kolekcji butów damskich
Najbardziej modne w tym sezonie są buty, to dzięki nim, że dziewczęta nie mają zrezygnować sukienki w zimie. Mogą to być na obcasach, płaskie buty, również mile widziane modne niewidzialny klin. Buty planie widać w kolekcjach znanych projektantów, takich jak Giuseppe Zanotti, Mascotte, Baldinini.
Dla kobiet o bardziej praktycznym smaku, projektanci przygotowany na wygodnych butach pięty kostki, klin lub płaskie buty, a co najważniejsze - nadają się one do każdego stylu ubioru.
Jednym z trendów tego sezonu, pikowane buty, które najlepiej nadają się do błota i deszczu, ale pogoda jest sucha, nie będą one tak istotne.
Nie mniej modne buty są jak żelazka, które łączą go także z dżinsami, to jest to jak plus i niekorzystnej sytuacji. Dlatego też, wybierając te buty, trzeba jasno zrozumieć, że nie są one odpowiednie dla wszystkich i mogą być zastrzeżone przez inną parę butów zimowych, takich jak buty, kostki wysokie. Ponadto, nie jest konieczne, aby ograniczyć się w kolorach, co nacisk w tym sezonie.
Pień dziewczęta dopasować buty wykonane z filcu z ozdobnym wzorem, i nie pozwoli, aby zamrozić w ciężkich mrozów.
Film: Moja kolekcja jesienno-zimowych butów. Część 1.
Film: Moja kolekcja butów / Moja kolekcja obuwia
Wideo: Zima Kolekcja obuwia w sklepach
- Buty mascotte
- Zanotti buty
- Buty kliny
- Buty Baldinini
- Buty filcowe
- Damskie buty zimowe Ralf Ringer
- Buty zimowe z obcasami
- Buty pod futrem
- Z tego, co nosić damskie buty zimowe?
- Od co się ubrać buty zimowe?