Letnie sandały kliny 2012

Wszyscy kochamy wysokie obcasy, ponieważ dają one nasze stopy harmonię i uczynić je bardziej wizualnie długie i piękne, i sprawiają, że czujemy się bardziej pewni siebie i uwodzicielski. Ale buty z obcasami często zbyt niewygodne do noszenia i, co do zasady, wysokie obcasy mieć negatywny wpływ na zdrowie stóp. Klin jest doskonałą alternatywą dla wysokich obcasach! Wyglądają bardzo ładny i stylowy i znacznie wygodniejsze niż kołków. Ponadto Wedge obcasach to jeden z najgorętszych trendów w tym sezonie.

sandały letnie kliny

Ja już mówiłem tutaj o kliny sandały latem 2012 roku, a dziś chcę zająć konkretne modele niektórych projektantów i pokazać, jakie są tam inne opcje na tej gorącej porze roku. Ogólnie uważa się kliny sandały buty stylu casual, ale są pewne modele, które są idealne na specjalne okazje i oficjalnych imprez. W zależności od rodzaju ubrania masz zamiar nosić guideshoe, można wybrać odpowiednią długość i szerokość platformy, a także szczegółowe informacje, które będą ozdobą buty.

Plain sandały w neutralnych kolorach, a także złoto, śmietany i czerwone kolory są idealne na imprezy, wakacje, natomiast sandały z nadrukami i rysunków w różnych stylu casual doskonale uzupełniają lekkie letnie ubrania.

W 2012 roku, sandały, kliny są bogate w kolekcjach projektantów i marek odzieżowych na świecie. Przy całej tej różnorodności, musimy wybrać buty w zależności od smaku, zarówno w projektowaniu jak i ceny. Widać, że na zdjęciu powyżej.

sandały klin 2012

Wideo: Damskie sandały letnie kliny FA

Wideo: Moda lato 2012 sandały letnie

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com