Najbardziej niezwykłe projektant obuwia

Twoja wyobraźnia jest prawdopodobnie wstrząsnąć takie ciekawe i nietypowe buty projekt z najbardziej znanych marek. Wszyscy mamy różne gusta i preferencje, ale jestem pewien, że byłby Pan zainteresowany, aby go zobaczyć.

homara pazur

Prawdopodobnie widziałeś te buty przed, prawdopodobnie na Lady Gaga w jej filmie Bad Romance. Wątpię, że te buty wygodne, ale wygląda na to dużo zabawy.

bez podeszwy

Zastanawiam się jaki jest sens tego buta? Moje stopy boli kiedy patrzę na nich. Ale wszyscy pójść dokonać pewnych poświęceń dla dobra mody.

bez kolców

Podobnie jak buty bez podeszwy, wyraźnie mają problem, gdy nosisz te buty. Podczas gdy gwiazdy jak Uma Thurman i Victoria Beckham zostały dostrzeżone w tym niezwykłego obuwia. Chciałbym zapytać, jak udaje im się utrzymać równowagę?

czarne buty

Trudno powiedzieć, gdzie zaczyna butów i gdzie kończy się. To ciekawy model został stworzony Aminaka Wilmont z Londynu. Trudno sobie wyobrazić bardziej niepowtarzalne buty.

Białe i czarne obcasy

Widziałam te buty na Megan Fox. Moda, tak. Praktyczne? Mało.

Czarne i czerwone buty

Stworzony przez Alexandra McQueena, ten but jest bardziej jak urządzenia tortur niż para projektantów obcasach.

Płetwy do obuwia

Według projektanta Jest bardzo obuwie ochronne. Osobiście mam to jest śmieszne. Być może, nie należy zapominać, aby nosić te buty na plaży!

podwójna platforma

Stylowa? Tak. Seksualnie? Oczywiście. Ale mogę zagwarantować, że spacer nie jest stylowy i sexy w tych zwariowanych fioletowe buty!

Wideo: Największe buty, buty na obcasie, buty nietypowe

Transformator buty - Co Nowe buty damskie: Video

Wideo: 2 w 1 - buty i wiertarka japońskich kobiet

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com