Drew Barrymore w ciąży w obchodach 90-lecia marki Godiva

Drew Barrymore w ciąży w obchodach 90-lecia marki Godiva

Kilka miesięcy temu pojawiły się informacje w prasie, że słynna aktorka Hollywood Drew Barrymore jest ponownie w ciąży. Jednak dowody tego faktu nie było, bo stanowczo odmówił uwag na temat zmian w rysunku. Ktoś zasugerował, że aktorka niedawno odzyskane z kryzysu związanego z bolesnym rozwodzie z Will Kopelmanom i ktoś był winien jej genetyczną tendencję do przybierania na wadze. Wszystkie pogłoski zostały rozwiane, kiedy Barrymore ten piątek pojawiła się publicznie z zaokrąglonym brzuszku.

Drew kocha marki czekolady Godiva

Impreza z okazji 90-lecia marki Godiva odbyła się w Nowym Jorku i został zaproszony do wielu ciekawych ludzi, ale większość prasy uwagę zwrócono na 41-letniej Drew Barrymore. Aktorka pojawiła się na czerwonym dywanie w czarnej sukni z jersey karbowany przeponę, że podkreślona jej stan ciąży. Uzupełnia czarne obcasy i dopasowanie sprzęgła. W przeciwieństwie do poprzedniego wyglądu przed kamerami fotografów w poranku dzieci Safe Kids Nationwide tym razem Drew prostu świeciło: zadbane włosy, oparł twarz i szczęśliwy uśmiech powiedział, że życie Hollywood gwiazda powoli coraz lepiej. Ponieważ nie jest niefortunne, ale wszystkie pytania z prasy o tym, kto i kiedy aktorka, Barrymore odpowiedziała uparcie. Jednak fani już zgodzili się, że pojawienie się dziecka, sądząc po zdjęciach imprezy, zaplanowanych na około lipca.

Mimo zbliżającej się uzupełnianie i Drew nie mówić, ale opowiedzieć trochę o swoich planach. „Po pierwsze, uwielbiam słodycze i mam zaszczyt być gościem tego wielkiego wydarzenia. Godiva to marka, produkty, które kocham od dzieciństwa, zachęcił mnie z czekolady „- początek wywiadzie aktorka. „Jeśli chodzi o moje życie osobiste, postanowiłem dla siebie, że nadszedł czas, aby przejść do pracy. Wkrótce będzie można zobaczyć mnie w show Netflix. Teraz nie mogę ujawnić wszystkie szczegóły tego programu, ale zapewniam cię, że będzie to dużo zabawy. I jestem bardzo zadowolony, że mam 2 córki, pomogli mi przez bolesny rozwód, iw ogóle wszystko z nią związane. Teraz mamy wszystko w porządku, a my często organizować panieńskie. Właśnie dzisiaj, na przykład rano zaczęliśmy z faktem, że Frankie musiał wziąć do lekarza, bo to po prostu. Ale po szpitalu do odwiedzenia nas był mój przyjaciel i jej córką, i naprawdę nie spaść „- powiedział, uśmiechając się Barrymore. Zapytany przez dziennikarzy o to, z którego wywodzi swoją siłę, Drew odpowiedział w następujący sposób: „Teraz jestem matką, rozumiem, że najcenniejszą rzeczą mam - dzieci. Pchali mnie do tego, że trzeba przenieść dalej, bez względu na to, jak trudno nie było. I trzeba jasno zrozumieć, co chcesz mieć zdrowie i wewnętrzną siłę, a wtedy nie boją się jakiejkolwiek próbie”- powiedział na zakończenie aktorki.

zobacz także
  • Drew Barrymore złożył dokumenty do sądu o rozwód
  • Matinee Safe Kids Nationwide w Los Angeles zgromadził wiele gwiazd
  • Drew Barrymore czeka na trzecie dziecko

Drew i Will są małżeństwem tylko 4 lata

Dla aktorki Hollywood poślubił Will Kopelmanom był trzecim z rzędu. Ślub odbył się w 2012 roku, po 16 miesiącach romantyczny związek. Pojawiły się one w unii dwie córki - Oliwa i Frankie, ale nawet oni nie mógł uratować swoich rodziców z rozwodem. W zeszłym miesiącu okazało się, że Drew i Will planuje opuścić, mimo innego ciąży Barrymore. Nawiasem mówiąc jest ona owiana wiele plotek na temat, kto jest ojcem dziecka, ponieważ z informacji poufnych, mogą one być ex-małżonka, i reżyser Chris Miller.

Drew Barrymore w obchodach 90-lecia marki GodivaCiężarne Drew znowu zaczął śladuAktorka jest zadowolony, że po raz kolejny stał się matka
Drew jest teraz 7 miesięcy ciążyDrew Barrymore i Will Kopelman w listopadzie 2015Aktorka była żoną będzie 4 lata
Drew ma 2 córkiWill kocha swoje córkiDrew Barrymore i Chris Miller
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com