Córka Alec Baldwin i Kim Basinger całkowicie rozebrany na smakołyki magazynu!

Córka Alec Baldwin i Kim Basinger całkowicie rozebrany na smakołyki magazynu!

20-letnia modelka Ireland Baldwin, który ma do córki bardzo znanych rodziców: Alec Baldwin i Kim Basinger, najpierw rozebrać przed kamerą fotografa. Zrobiła to w ramach 11. numerze magazynu traktuje!, Która specjalizuje się w treści erotycznej. Oprócz luksusowych zdjęć połysku, czytelnicy mogą przeczytać krótki wywiad z córką gwiazdy rodziców.

Ireland Baldwin dla magazynu Treats!

Model został schwytany kilka zdjęć, ale do tej pory znane tylko 3. Pierwszy powstał w pełni wzrostu. Fotografia Irlandia była zupełnie naga, a jej ręce były na sobie błyszczące rękawy, kołnierz na szyi z tego samego materiału, a na nogach błyszczące buty na wysokim obcasie. Drugi obraz nie mniej interesujące. Fotograf Artur Belebei który pracował na tym zdjęciu, siedzi kobieta stała. Na szyi modelu na sobie metalową ozdoba w formie swego rodzaju kołnierz. Trzecia droga była najbardziej niewinny, jeśli to wyrażenie jest właściwe. Irlandia została sfotografowana leżący w sukni z siatki, która została wprowadzona na jego nagie ciało. Uzupełnia jasne błyszczące okulary i soczyste, odważne makijażu.

Nawiasem mówiąc, magazyn powinien płacić daninę, ponieważ wszystkie niegrzeczne miejsc takich jak sutki, na fotografiach, które są obecnie dostępne w Internecie, były objęte litera «t». Ale w pełnej wersji, które można kupić za 30 $, będzie dużo bardziej soczyste strzały tak, więc raportów dotyczących jego redaktorów strony internetowej.

zobacz także
  • Aktorka Kim Basinger dała szczery wywiad z Net-A-Porter
  • Stroje Wyspa Baldwin obraża dobry smak
  • David Beckham rozbawiony uczestnikom konferencji prasowej odebrać połączenie

Irlandia Przysmaki magazynu Interview!

Po sesji zdjęciowej 20-letnia modelka dała krótki wywiad, w którym można znaleźć następujące wiersze:

„Zgodziłem się tego badania, ponieważ już dojrzał do sesji zdjęciowej nago. Jeśli mi się podoba oferowanych kilka lat temu, na pewno bym powiedział: „Nie”. Ale teraz mam inne postrzeganie gołym ciele. Traktuję go bardziej jak coś piękniejszego niż karygodne, nie zapominając o technice. Poprosiłem wiele opinii na temat filmu „Dziewięć i pół tygodnia”, gdzie moja matka odgrywała ważną rolę. Mogę powiedzieć jedno, że kiedy oglądałem, byłem na tyle stary, aby zrozumieć sens i być w stanie ocenić jego sztukę. "

Następnie rozmowa zeszła na modelingu oraz o tym, kto jest w tym obszarze jest dla Irlandii autorytatywne osoby:

„Dla mnie na pierwszym miejscu zawsze będzie Karlie Kloss i Naomi Campbell. Ten legendarny osobowość, talent, że zawsze Chylę głowę. Kloss I zostały powiązane z intelektualistą i dużej nowoczesnej kobiety biznesu i Campbell - człowieka, który czuje się na podium i może uczyć niczego świetnie. Ponadto chcę powiedzieć o Irina Shayk. Ona jest bardzo utalentowana. Co lubię o swojej seksualności i jej stałej chęci do pracy. "
Ireland Baldwin pozowała nago po raz pierwszyIrlandia traktuje dla magazynu!Wszystkie modele pikantne miejsca pokryte były litery «t»
pokoje okładka gdzie Irlandia Baldwin willIreland Baldwin raz pierwszy pojawił się na łamach traktuje!Irlandia i Alec Baldwin
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com