Córka Alec Baldwin i Kim Basinger całkowicie rozebrany na smakołyki magazynu!
20-letnia modelka Ireland Baldwin, który ma do córki bardzo znanych rodziców: Alec Baldwin i Kim Basinger, najpierw rozebrać przed kamerą fotografa. Zrobiła to w ramach 11. numerze magazynu traktuje!, Która specjalizuje się w treści erotycznej. Oprócz luksusowych zdjęć połysku, czytelnicy mogą przeczytać krótki wywiad z córką gwiazdy rodziców.
Ireland Baldwin dla magazynu Treats!
Model został schwytany kilka zdjęć, ale do tej pory znane tylko 3. Pierwszy powstał w pełni wzrostu. Fotografia Irlandia była zupełnie naga, a jej ręce były na sobie błyszczące rękawy, kołnierz na szyi z tego samego materiału, a na nogach błyszczące buty na wysokim obcasie. Drugi obraz nie mniej interesujące. Fotograf Artur Belebei który pracował na tym zdjęciu, siedzi kobieta stała. Na szyi modelu na sobie metalową ozdoba w formie swego rodzaju kołnierz. Trzecia droga była najbardziej niewinny, jeśli to wyrażenie jest właściwe. Irlandia została sfotografowana leżący w sukni z siatki, która została wprowadzona na jego nagie ciało. Uzupełnia jasne błyszczące okulary i soczyste, odważne makijażu.
Nawiasem mówiąc, magazyn powinien płacić daninę, ponieważ wszystkie niegrzeczne miejsc takich jak sutki, na fotografiach, które są obecnie dostępne w Internecie, były objęte litera «t». Ale w pełnej wersji, które można kupić za 30 $, będzie dużo bardziej soczyste strzały tak, więc raportów dotyczących jego redaktorów strony internetowej.
Irlandia Przysmaki magazynu Interview!
Po sesji zdjęciowej 20-letnia modelka dała krótki wywiad, w którym można znaleźć następujące wiersze:
„Zgodziłem się tego badania, ponieważ już dojrzał do sesji zdjęciowej nago. Jeśli mi się podoba oferowanych kilka lat temu, na pewno bym powiedział: „Nie”. Ale teraz mam inne postrzeganie gołym ciele. Traktuję go bardziej jak coś piękniejszego niż karygodne, nie zapominając o technice. Poprosiłem wiele opinii na temat filmu „Dziewięć i pół tygodnia”, gdzie moja matka odgrywała ważną rolę. Mogę powiedzieć jedno, że kiedy oglądałem, byłem na tyle stary, aby zrozumieć sens i być w stanie ocenić jego sztukę. "
Następnie rozmowa zeszła na modelingu oraz o tym, kto jest w tym obszarze jest dla Irlandii autorytatywne osoby:
„Dla mnie na pierwszym miejscu zawsze będzie Karlie Kloss i Naomi Campbell. Ten legendarny osobowość, talent, że zawsze Chylę głowę. Kloss I zostały powiązane z intelektualistą i dużej nowoczesnej kobiety biznesu i Campbell - człowieka, który czuje się na podium i może uczyć niczego świetnie. Ponadto chcę powiedzieć o Irina Shayk. Ona jest bardzo utalentowana. Co lubię o swojej seksualności i jej stałej chęci do pracy. "
- 15-Letnia córka Will Smith stał się twarzą Chanel
- Aktor Alec Baldwin ochrzczony jego syn Raphael
- Aktorka Kim Basinger potajemnie udał się do ołtarza?
- Alec Baldwin i Kim Basinger
- Alec Baldwin zostanie ojcem po raz czwarty, jego żona spodziewa się dziecka Hilaria
- Córka Stephen Baldwin stał się "Queen of the Desert"
- Justin Bieber i Hailey Baldwin
- Erotic zdjęciowa córka Bono w magazynie gq
- Zdjęcia z nagiej Irina Shayk wzbudzonym Online
- Hailey Baldwin na papierze magazyn stał się spalanie brunetki
- Cara Delevingne i inne gwiazdy chowają się przed paparazzi
- Kerr Ambrosio, Baldwin i syn Cindy Crawford błysnął na wyświetlaczu Moschino
- Kate Middleton, Bo Gilbert pojawił się na łamach Vogue, który obchodzi swoje 100-lecie
- Kate Moss i jej 13-letnia córka zostały sfotografowane na okładce Vogue
- Mama Emily ratazhkovski może konkurować z córką doskonałej figury
- Margot Robbie, Cara Delevingne i lilie Kaya pojawiła się na okładce miłości
- Miranda Kerr został sfotografowany nago na balkonie penthouse
- Stroje Wyspa Baldwin obraża dobry smak
- Piosenkarka nowa pasja Justin Bieber?
- Gorgeous Pamela Anderson będzie utrudniać młodym piękno!
- Aktorka Kim Basinger dała szczery wywiad z Net-A-Porter