Jak reszta Jude Law i Philip Stożek w Los Angeles?
Po raz pierwszy brytyjski aktor Jude Law był postrzegany przez psychologa Philippa Stożek w sierpniu 2015 na spacer po Rzymie. Wtedy to wydarzenie nie dała wartość, a fani aktor postanowił, że tajemniczym nieznajomym - kolejny mijania moda Lowe. Jednakże, 8 miesięcy później parę widziano razem, teraz stało się w Los Angeles.
Weekend Jude i Philip był pełen czułości
Paparazzi schwytany słynny aktor i jego kochanka w poniedziałek. Od tamtej chwili, byli pod fotokarabin, Jude i Philip stale objął, absolutnie nie ukrywa się przed wścibskimi fotografami. Sądząc po drodze parę dotrzymali uczucia wyrósł na całkiem poważny związek.
Spacer Jude i Philip zbliżył się do kolacji, a one towarzyszyły dzieci z Lowe, Sadie Frost, 13-letniego syna, Ruby i 15-letnia córka Iris z dwoma przyjaciółmi. Jednak młodzież były bardziej oddzielone od ojca niż z nim. Dzieci a następnie próbował uciec na własną rękę w Venice Beach, a Judy kochanka, pomysł ten nie był do ich upodobań. W rezultacie młodzi ludzie szli do opalania i Lowe i Kone poszedł na zakupy, a następnie zatrzymanie i fotografować piękno Los Angeles.
Philip zachwycił Judith spojrzenie
Według informacji z zachodnich tabloidów wiedzą, że jest to interesująca para spotkała się na imprezie z przyjaciółmi. Jude razu na miejscu i uderzył inteligencję i piękno Filippi. I to było naprawdę coś zaskoczyć, ponieważ ukończyła tylko trzy uniwersytety: Birmingham, Londynie i Leeds. Teraz Philip pracuje jako niezależny konsultant w dziedzinie psychologii i skupia się na ludzi ze świata wielkiego biznesu.
W niedawnym wywiadzie z Jude Law przyznał: „Bardzo podoba mi się Pippa. Ona jest inteligentna i jestem bardzo zadowolony, że to nie działa w branży rozrywkowej. Pippa zachwycił mnie, a ja naprawdę chcę nasz związek w dalszym ciągu rozwijać. "
- Dzieci Jude Law
- Córka Reese Witherspoon
- Aktor Jude Law zagrał w nowym filmie krótkometrażowym Jake Scott
- Aktor Hugh Grant wkrótce zostanie ojcem po raz czwarty ...!
- Jennifer Aniston: slebritis w życiu jest miejsce na cele charytatywne!
- Jude Law przyszedł na scenie przed młodocianych uciekinierów we francuskich kale
- Jude Law i Sienna Miller
- Życie osobiste Daniel Craig
- Życie osobiste jest Jude Law
- Pitt, Depp i inne gwiazdy Zellweger nakręcony kamerą 19. wieku
- Porsche uniewinniony w śmierci sex Walker
- Książę Carl Philip i księżniczka Sofia dźwięczne imię syna i pokazał swoje pierwsze zdjęcie
- Książę Carl Philip i księżniczka Sofia zostali rodzicami
- Zapraszamy do debiutu modelu Iris Lo!
- Ryan Phillippe gotów ożenić
- Sienna Miller powrócił do byłego chłopaka?
- Sienna Miller: "Macierzyństwo - wielki sprawdzian!"
- Sienna Miller nie ma Brad Pitt
- Sieć posiada fotografię dziecka Jude Law i jego ex-dziewczyna Katherine Harding
- Sieć posiada oficjalne zdjęcia księcia Karola Filipa i księżnej Zofii z jej nowo narodzonego syna
- Żona Daniela Craiga