Lena Dunham opublikował swój pamiętnik

Lena Dunham opublikował swój pamiętnik

30-letnia aktorka, reżyser i pisarz Lena Dunham postanowił opublikować wpisy z swoim dzienniku, który prowadziła przez wiele lat. Ta aktorka powiedziała fanów na swojej stronie na Instagram miesiąc temu, a niedawno wprowadził opublikowany wydanie.

Chcę pomóc początkujący pisarz

Lena Dunham jest notorycznie wspieranie dziewcząt, którzy chcą się rozwijać w dziedzinie literatury i pisanie. Amerykańska aktorka od dawna współpracował z organizacjami non-profit, które są zaangażowane w bezpłatnym szkoleniu wszystkich chętnych tak skomplikowanej umiejętności jak pisanie.

Więcej niż miesiąc temu Lena Dunham powiedział do swoich fanów w portalach społecznościowych, że przykuły jej pamiętnika, który trzymała w latach 2005-2006. „Uważam, że te nagrania na dysku twardym, który przez długi czas nie wykorzystać. Byłem tak poruszony tym, że czytać wszystko od pierwszego słowa do ostatniego. Teraz, wiele lat później, podziwiać, jak bardzo starannie spisał wszystkie moje doświadczenia jako szczęśliwy i smutny „- pisał w Lina Internecie. „Wierzę, że kiedy kobiety prowadzić dziennik, zapis w swojej kronice wydarzeń, które dzieją się w ich życiu, to zawsze ciekawe. Chcę opublikować swoje notatki w formie książkowej, jak sądzę będą zainteresowani czytania nie tylko moich wielbicieli, ale również ich bratnia dusza „- ukończył aktorka soobschenie.Kogda bloga daleka, Lin powiedział w Instagram, pokazując jego dzieła. Dunham nazywa swoją książkę «Czy nie jest zła, aby mieć pewność?» I powiedział, że będzie wydany w ilości 2000 egzemplarzy, a pieniądze ze sprzedaży popłynie do grupy dziewcząt Napisz Teraz, który zapewnia szkolenia i wsparcie dla początkujących nas pisarzy.

zobacz także
  • Kim Kardashian i Jessica Alba na prezentacji nagrody Webby Awards
  • Donald Trump chce "wykopać" Lena Dunham, Whoopi Goldberg i Rosie O'Donnell w USA
  • Angelina Jolie będzie nauczania na London School of Economics

Lena Dunham szanowane osoby w Pisarzy świata

Pomimo swojego stosunkowo młodego wieku Lina smog już wiele osiągnąć. To jest tylko jego serii „dziewczyn”, który przyniósł jej światową sławę. To dzięki nim, że nie tylko stać się znana aktorka, ale również bardzo popularnym pisarzem. Film „The Girls” zdobył w sumie pięć nominacji w różnych konkursach.

Poza tym pisanie talent Dunham jest także podziwiany przez wielu. Dziewczyna była w stanie w 2012 roku podpisać umowę z wydawnictwem Random House w wysokości $ +3,5 mln zł. Organizacja zdecydowała się opublikować swoją pierwszą książkę - zbiór esejów «Nie taką dziewczyną: młoda kobieta mówi, co Nauczyła». Publikacja została wydana we wrześniu 2014 roku.

Lena DunhamLin powiedział w Internecie, które chce opublikować swój blogAktorka ujawniła okładkę swojej książce
Lina, jeśli nie ma wolnego czasu, zawsze coś pisaćSerial „Dziewczyny” Lina przyniosła światową sławęFilm „The Girls” zdobył w sumie 5 nominacji

Film: Nie jestem || Lena Dunham [Recenzja] 18+

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com