Milla Jovovich i jej córka uczestniczyła w Cain pokaz wytłoków w Berlinie

Milla Jovovich i jej córka uczestniczyli pokaz Marc Cain w Berlinie

Po „Resident Evil” strzelanie w następnym filmie została zakończona, aktorka Hollywood Milla Jovovich powraca do swojego normalnego życia. Kobieta zaczęła płacić dużo czasu rodzina, a wynik był kampanii, wraz z najstarszą córką Kiedykolwiek Gabo w pokazie nowej kolekcji domu mody Marc Cain.

Kiedykolwiek naprawdę jak świat mody

Było znana aktorka z 8-letnią córką w pokazie znaną marką niespodziewanie. Jednak paparazzi nie panikować i zdobył je na swoich soczewek. 40-letnia Mila przydziału dla tego wyjścia prosto cięte śnieżny strój wykonany z plisowanej tkaniny. Uzupełnia czarne buty na wysokim obcasie i małą torebkę żeńską. Gabo kiedykolwiek był ubrany w szatę białą, zbyt. Na dziewczynki był biały sundress długość midi, beżowa kamizelka z dzianiny i szare adidasy na nogach. Wszystkie fotografów i widzów zauważył, że kiedykolwiek dotarł dość poważnego wypadku z misiem, który, zdaje się, jest to ulubione zabawki dziewczynki. Ponadto, nie tylko zainteresowanie paparazzi znieść wszystkie zainteresowane manicure córka gwiazdorskiej mamę. W przeciwieństwie Mila w Evere na paznokciach był czarny lakier - trend mody w tym sezonie.

Przed pokazaniem od Milla Jovovich i jej córki odbyło się spotkanie przyjemne. Ich miejsce było obok gwiazdy branży mody - Alessandra Ambrosio. Kiedykolwiek Gabo jest wyraźnie zainteresowany brazylijskiej supermodelki, ponieważ nie każda dziewczyna jest gotowa rozmawiać tak otwarcie. Jako jeden z gości pokazu, Ever Gabo powiedział Alessandra że kocha świat mody:

„Chcę tu pracować. Stworzyłem sukienkę uszyła mi ją. "
zobacz także
  • Alessandra Ambrosio wspólne fotografie z rodzinnych wakacji na Ibizie
  • Kim Kardashian, Chrissy Teigen i mleko w nowym klipie Fergie innych gwiazd oblilis
  • Milla Jovovich, Amber Valletta i inni w kampanii reklamowej Jimmy Choo

Milla Jovovich nie chce jej córka być wzorem

W jednym ze swoich ostatnich wywiadów Jovovich przyznała, że ​​nie chce jej córki być modelką lub aktorką. Oto co Mila powiedział prasie:

„Zacząłem pracować bardzo wcześnie. Moje dzieciństwo było dużo kieszonkowego, więc miałem jakąś moc, która jest ... Z tego powodu podałem moją matkę wiele kłopotów, co jest teraz żałuje. Zdaję sobie sprawę, że moje dziewczyny nie są w pracach nad dzieckiem. Nie będzie żadnych modeli lub aktorek. Nie chcę, żeby rozpocząć wcześnie, aby zarabiać pieniądze. To jest złe. Będą mieć normalną beztroskie dzieciństwo. Będą i 15 lat otrzymują ode mnie kieszonkowe. I tak samo jak ja trzeba obliczyć. "
Milla Jovovich i jej córką na pokazie Marc Cain
Mila odwiedził pokaz w prostej białej sukni
Paparazzi zauważyli modny manicure na dziewczynę
Mila nie chce jej córka poszła do pracy wcześnie
Alessandra Ambrosio był również na wystawie
Gabo kiedykolwiek stworzył strój, który został następnie szyte
Alessandra Ambrosio i Milla Jovovich i jej córka
Gabo kiedykolwiek podobał Alessandra
Marzyć o pracy w świecie mody
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com