Różowy wprowadziła klip podobnie jak ognia

Różowy wprowadziła klip Podobnie jak ogień

Wkrótce na ekranach kin będzie kontynuacją Alicji Wonderland. Premiera filmu „Alice in Wonderland” jest zaplanowane na 26 maja 2016 r. Film z udziałem takich znanych aktorów, takich jak Johnny Depp, Anne Hathaway, Alan Rickman i wielu innych. Ale soundtrack został poproszony o napisanie nie mniej sławną osobę - różowe.

Willow zainspirowało mnie do stworzenia tego klipu

Po skład filmu został napisany, Różowy zastanawiał nad tym, że byłoby miło, aby klip. „Wiosna - nadszedł czas, aby dostać szału”, mówi slogan dla filmu o Alicji, sądząc z tego, co wydarzyło się w Pink, ona nie stała się zmieniło. Głównym bohaterem jego twórczości piosenkarza zmusiła córkę Willow i mąż Carey Hart.

Klip zaczyna które Różowy pokazuje niesamowite zdolności akrobatyczne na szale. Internet pojawiły się już wiele opinii na temat tej umiejętności, ale wszyscy fani piosenkarza zgodził się na fakcie, że ona tak gorliwie Różowy spin na chusty nie może. Następnie można zobaczyć jej córkę, która wchodzi w Krainie Czarów, a po to jest wysyłane do tego samego, a ona różowo. Tam jest na płycie, która ukaże się w trzech obrazów. Ale to wszystko kończy się szaleństwo bardzo smutno, mąż bohaterki klipu, aka Carrie Hart, określa on być traktowany w klinice dla umysłowo chorych.

Po pojawienie się tylko jak ogień różowy dał trochę wyjaśnień do swojej pracy, „Willow - moja inspiracja we wszystkim. Kiedy tworzę coś takiego, zawsze myślę o córce kołysać i ludzi takich jak ona. Dziewczynki - to cud. Są tak dużo luzu i swobody, kiedy je widzę, nie chcę, aby przekazać je do odbiorców. Dlatego klips i odwrócił się w taki niezwykły, jasny i wesoły. "

zobacz także
  • Odchudzanie tajny Pink: minus 22 kg!
  • ojciec Beyonce wyraził prawdziwy wiek córki
  • pierwsza wizyta Kate Middleton do wyścigów konnych Royal Ascot-2016

Pink - to bardzo utalentowany artysta

36-letnia Pink jest bardzo utalentowany. Nie można po prostu napisać muzykę, śpiewa w filmach, ale również aby dać czas do jego rodziny. Nawiasem mówiąc, klip Just Like krytyków strażackie nazwali „rodziny”. Filmografia Różowe ma 8 zdjęcia i dyskografię - 6. Wykonawca wygrał 5 zwycięstw w MTV Video Music Awards, i otrzymał wiele nagród w różnych konkursach.

Różowy wprowadziła klip Podobnie jak ogieńRóżowy w filmie pojawia się w różnych obrazówWillow, córka Pink i Carey Hart
Willow grał również w klipieRóżowy w filmie wpada Czarówpojawił się film i Carrie Hart

Wideo: Klip: Pink - Podobnie jak ognia

Wideo: Tak jak ogień - różowa (wideo) Lyrics - Tak dla zabawy

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com