Śmierć Anton Yelchin: Reakcja Milla Jovovich, Olivia Wilde i innych gwiazd
Nagła śmierć 27-letni Anton Yelchin (aktor został znaleziony w pobliżu domu, w dół przez własny samochód) poddano szoku wszystkich fanów aktora, jego współpracownicy w filmie i przyjaciół. W związku z tym Internet jest tak wielu stanowisk, gdzie ludzie pisali słowa żalu z nieodwracalną utratą.
Cały świat opłakuje Anton
Olivia Wilde, Milla Jovovich, Tom Hiddleston, Lindsay Lohan i innych znanych osób wyraziła współczucie rodzinom Yelchin, jak napisane na swoich stronach Instagram.
Wysłany przez Milla Jovovich była jedną z pierwszych. To ona napisała następujące linie:
„Anton, moja droga, moja droga, prawdziwym i dobrym przyjacielem. No ... no ... no. To było piękne i bardzo inteligentny. Anton był skarb. Nic więcej nie mogę powiedzieć, niestety. O mój Boże ... nie mogę. "
Olivia Wilde napisał nie mniej wzruszające wiersze:
„Anton Yelchin był miły i jasny. Miałem talent, do którego wszyscy powinni dążyć, i był bardzo dobrym człowiekiem. On zawsze pozostanie w moim sercu. Jego uśmiech zawsze będę pamiętać. Spoczywaj w pokoju ".
Przez podobno dołączył kolega brytyjski aktor Tom Hiddleston:
„Byłem bardzo uderzyło wiadomością o Anton Yelchin. Był to bardzo utalentowany aktor, prawdziwy, głęboki i miły facet. Moje myśli są z jego rodziną. "
Amerykańska aktorka Lindsay Lohan, który wiedział, Anton, napisał te słowa:
„Piękne i eleganckie życie się skończyło. Niestety, takie Hollywood. Życie nagle zniknął utalentowany aktor, ulubiony przyjaciela. Znam rodzinę Anton. Kocham je i modlić się za nich. Pragnę wyrazić moje kondolencje dla rodziców i wszystkich, którzy przeżywają stratę. Moja dusza jest złamana. Jest mi bardzo przykro dla ojca faceta. "
Anna Kendrick nie jest również pominąć, pisząc kilka propozycji:
„Nie wierzę, że Anton ma więcej. Jest to nieodwracalna utrata. Szkoda. "
Dakota Fanning, który znał od dzieciństwa Yelchin, napisał następujące słowa zamieszczając zdjęcie wykonane wiele lat temu:
„Nie mogę sobie przypomnieć czasy, kiedy to zdjęcie zostało zrobione, ale to było robione. Yelchin był człowiekiem, który wiele mówi wszyscy. Czasami spotykaliśmy, i zawsze było smaczne. Miał 2 wspaniałe cechy - dobroć i talent. Moje myśli są z rodziną Antona, a moje serce jest złamane. "
JJ Abrams na kawałku papieru, który jest następnie sfotografowane, napisał te wiersze:
„Anton, byłaś samorodek. Miły, zabawny i bardzo cholernie utalentowany. Tęsknię za tobą. Jesteś zbyt mało jest z nami. "
Anton Yelchin może odgrywać wiele więcej dobrych ról
Przyszły aktor urodził się w Leningradzie w 1989 roku. Kiedy miał 6 miesięcy, rodzina zdecydowała się na emigrację do Stanów Zjednoczonych. Od wczesnego dzieciństwa, Anton chciał być aktorem i otrzymał swoją pierwszą rolę w serialu „Ostry dyżur” w 2000 roku. W dniu śmierci jego filmografii obejmuje ponad 40 prac. Najnowszy taśma z jego udziałem, „Star Trek: Infinity” można zobaczyć w lecie 2016 roku.
- Olivia Wilde - sesja zdjęciowa
- Olivia Wilde w sesji zdjęciowej dla magazynu Maxim
- Anna Kendrick i jej chłopak
- Anton Yelchin - gejem?
- Anton Yelchin i jego dziewczyna
- Wariat grozi wysadzić dom matki Milla Jovovich
- Biografia Anton Yelchin
- Dakota Fanning i Jamie Strachan
- Do filmowania pokazują „winyl” Olivia Wilde całkowicie surowe
- Dubler Milla Jovovich Olivia Jackson stracił lewą rękę
- Kaskadersha, rannych na planie „Resident Evil”, udzielił wywiadu dla…
- Kate Hudson, Milla Jovovich, Rosie Huntington Whiteley i innych dress up narzeczonych
- Życie osobiste Anton Yelchin
- Milla Jovovich pokazała szczupłą sylwetkę i bez bielizny!
- Milla Jovovich i jej córka uczestniczyła w Cain pokaz wytłoków w Berlinie
- Milla Jovovich powraca do formy po porodzie
- Olivia Wilde będzie matką po raz drugi
- Olivia Wilde i Jason Sudeikis
- Ogłosił przyczynę śmierci Anton Yelchin
- Rodzice Anton Yelchin
- Film ustaw "Resident Evil 6": Milla Jovovich się zestarzał się na naszych oczach!