Sofia Vergara nie wie, co to znaczy być samotną matką

Sofia Vergara nie wie, co to znaczy być samotną matką

Patrząc na Latin American Beauty Sofia Vergara trudno sobie wyobrazić, że ma dorosłego syna! Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara w tym roku obchodził 23 lat, i to on poprowadził swoją uroczą mamę do ołtarza podczas jej ślubu aktora Joe Manganiello.

Jednym z najlepiej opłacanych aktorek komedii Fabryce Snów dumą mówił o jej jedynego syna w jednym z ostatnich wywiadów z osobami publikacji.

„Kiedy mówię, że mój chłopak - po prostu wspaniały, dla mnie, te słowa brzmią jak najwyższej pochwały! Byłam młodą dziewczyną, kiedy urodził się mój syn, a potem byłem sam, ponieważ ona rozwiodła się z mężem. I został zmuszony do czynienia z samokształcenia syna, i upewnij się, aby stosować tylko Manolo doskonały przykład. Więc kiedy mówię, że mój chłopak jest dobrze wykształcony, on właściwy mowy i przyjemne sposoby, zdaję sobie sprawę, że nie wszystko było na próżno w moim życiu! "
zobacz także
  • Osoby o imieniu Jennifer Aniston najpiękniejszą kobietą na świecie
  • Sofia Vergara mąż prawie umarł z zapaleniem otrzewnej
  • Justin Theroux, Cate Blanchett, Katy Perry i inne gwiazdy w projekcie fotograficznym „alfabet”

Samotna matka, utalentowana aktorka i uroczą kobietą

Zanim stała się popularna aktorka i idol milionów pani Vergara był zmuszony przejść przez wiele prób wytrzymałości.

Kolumbijska bezpośrednio po ukończeniu szkoły wskoczył poślubić jej koleżankę i stał matkę na 20 lat. Jednak Unia była krótkotrwała miłość - w 23, seria gwiazda „Entourage” i „Modern Family” pozostało trzymając dziecko.

Wiadomym jest, że syn i matka gwiazda - najlepszymi przyjaciółmi. Sofia wielokrotnie uznał, że ufa jej syn wszystkie jej tajemnice i że miłość - wzajemne.

Aktorka wielokrotnie wyznał, że uważa jego najlepszy przyjaciel ManoleteSyn aktorki Sofia Vergara wziął do ołtarza w listopadzie ubiegłego roku, kiedy idzieAktorka przyznała, że ​​dostała rolę samotnych matek nie jest łatwo

Wideo: Perfect Away: Beze mnie zhestoko.wmv

Wideo: Pro Liubov

Wideo: Mama się nie tylko !!!

Wideo: FITSBABY Bycie mamą - najlepszy powód, aby być piękne!

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com