Sofia Vergara nie wie, co to znaczy być samotną matką
Patrząc na Latin American Beauty Sofia Vergara trudno sobie wyobrazić, że ma dorosłego syna! Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara w tym roku obchodził 23 lat, i to on poprowadził swoją uroczą mamę do ołtarza podczas jej ślubu aktora Joe Manganiello.
Jednym z najlepiej opłacanych aktorek komedii Fabryce Snów dumą mówił o jej jedynego syna w jednym z ostatnich wywiadów z osobami publikacji.
„Kiedy mówię, że mój chłopak - po prostu wspaniały, dla mnie, te słowa brzmią jak najwyższej pochwały! Byłam młodą dziewczyną, kiedy urodził się mój syn, a potem byłem sam, ponieważ ona rozwiodła się z mężem. I został zmuszony do czynienia z samokształcenia syna, i upewnij się, aby stosować tylko Manolo doskonały przykład. Więc kiedy mówię, że mój chłopak jest dobrze wykształcony, on właściwy mowy i przyjemne sposoby, zdaję sobie sprawę, że nie wszystko było na próżno w moim życiu! "
Samotna matka, utalentowana aktorka i uroczą kobietą
Zanim stała się popularna aktorka i idol milionów pani Vergara był zmuszony przejść przez wiele prób wytrzymałości.
Kolumbijska bezpośrednio po ukończeniu szkoły wskoczył poślubić jej koleżankę i stał matkę na 20 lat. Jednak Unia była krótkotrwała miłość - w 23, seria gwiazda „Entourage” i „Modern Family” pozostało trzymając dziecko.
Wiadomym jest, że syn i matka gwiazda - najlepszymi przyjaciółmi. Sofia wielokrotnie uznał, że ufa jej syn wszystkie jej tajemnice i że miłość - wzajemne.
Wideo: Perfect Away: Beze mnie zhestoko.wmv
Wideo: Pro Liubov
Wideo: Mama się nie tylko !!!
Wideo: FITSBABY Bycie mamą - najlepszy powód, aby być piękne!
- Manolo Blahnik buty
- Justin Theroux, Cate Blanchett, Katy Perry i inne gwiazdy w projekcie fotograficznym…
- Jennifer Lopez udział w premierze komedii z udziałem młodego chłopaka
- Harrison Ford, Carrie Fisher, George Lucas i inne gwiazdy w światowej premierze…
- Młoda mama Liv Tyler udostępniła zdjęcie swojego syna Saylor Gardner
- Sofia Vergara mąż prawie umarł z zapaleniem otrzewnej
- Średnia rano Jessica Biel i jej syn Silas
- „Oscar-2016”: czerwony dywan i najgorsze sukienki gwiazd
- Osoby o imieniu Jennifer Aniston najpiękniejszą kobietą na świecie
- Książę Carl Philip i księżniczka Sofia dźwięczne imię syna i pokazał swoje pierwsze zdjęcie
- Książę Carl Philip i księżniczka Sofia zostali rodzicami
- Sandra Bullock pokazał swoją adoptowaną córką Laila
- Charlotte Casiraghi flirty, uczy syna pływać
- Sofia Vergara chce zmniejszyć rozmiar biustu ...!
- Theron, Berry, Clooney, Lopez i inne gwiazdy, które posiadają listę najpiękniejszych gwiazd…
- Jennifer Aniston i Justin Theroux mieć syna?
- Dying matka nieślubnego syna rapera Jay-Z prosi, aby potwierdzić swoje dziecko
- Hollywood planowany ślub Sofia Vergara i Joe Manganiello
- Sieć posiada oficjalne zdjęcia księcia Karola Filipa i księżnej Zofii z jej nowo narodzonego syna
- Anne Hathaway, aby pokazać dobry Ameryka mówił o ciąży i macierzyństwa
- Kate Hudson w InStyle może wydać powiedział, że to jest - złą matką