Wzrost Scarlett Johansson

wzrost Scarlett Johansson

Trudno w to uwierzyć, ale jednym z Sexiest Women Hollywood, Scarlett Johansson, ma małą posturę. I pomimo tego, że aktorka bierze sobie bardzo samokrytycyzmu, tak aby nie stracić statusu uwodzicielskiej uwodzicielki na czerwonym dywanie gwiazdy zawsze nosi buty z obcasami oszałamiające.

Parametry rysunku, wysokość i ciężar Scarlett Johansson

Wzrost amerykański sławna jest tylko 164 cm. Scarlett waży około 52 kg. Jak na rysunku parametrów, otrzymujemy następujące dane:

• Objętość sutka - 96 cm;
  • Talii - 63 cm;
  • Biodra 91 cm.

I niech Johansson nie może pochwalić się długimi nogami, aw wywiadzie wielokrotnie stwierdza, że ​​ona ma cellulit i nadwaga to nie zatrzymać ją osiągnąć swoje cele. Ona ma tylko 31 lat, a ona dwukrotnie uznany za najpiękniejszą kobietę na świecie (w 2006 i 2013 roku). Ponadto, dla najlepszej aktorki w filmie „Między słowami”, zdobyła nagrodę BAFTA. I to kolejny dowód na to, że nie powinien mieć wygląd lalki i wysokiego wzrostu, aby osiągnąć swój potencjał i udowodnić nie tylko na świecie, ale także do siebie, że „wciąż jestem w stanie dużo.”

Sekrety urody gwiazd „Avengers”

Patrząc na Scarlett Johansson w pełni wzrostu, zdajesz sobie sprawę, że ma bezbłędne parametry rysunku. Ponadto, większość filmów aktorki pokazać jej, żeby nie podatny dziewczyna, która wie, jak by nie wstać dla siebie i niezależny, czasami bardzo silne, kobieta. Mówi, że Scarlett zawsze utrzymywał się w dobrej kondycji i umiecie dawać zmiany sprawcy.

Zrobiła to z powodu specjalnej diecie, dieta, która -Kilka obfitych posiłków. Aktorka przyznaje, że jej śniadanie - to omlet, składający się z dwóch lub trzech jaj i płatków owsianych z świeżych owoców, obiad - indyk i sałatka, przyprawione sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, a kolacja jest wzbogacony w białka - ryby, gotowane na parze, w połączeniu z czerwona cebula, brokuły i kapusta. Przekąska są migdały i jabłka.

zobacz także
  • Najpiękniejsza kobieta na świecie pod względem chirurgów plastycznych o nazwie Amber Heard
  • Scarlett Johansson, Rosario Dawson i inni pojawiła się na ceremonii na cześć Tony Bennett
  • Mąż Blake Lively

Gwiazda filmu „Iron Man” wielokrotnie mówił w wywiadach o swoim małym słabości: „Szaleję sera. Tak, wiem, że to jest mój wielki występek, ale nie mogę na to poradzić. Jest to produkt daje mi dobry nastrój i zawsze pomaga, aby być zdrowym. Szczerze wyznam, wierzę, że zaprzecza się w takiej małej słabości całkiem głupi. "

wielka postać Scarlett JohanssonScarlett JohanssonScarlett Johansson w stroju kąpielowym
Scarlett Johansson w bikiniScarlett Johansson w pełni wzrostuScarlett Johansson w krótkich spodenkach
Scarlett Johansson na plażyScarlett Johansson na wakacjachScarlett Johansson w sesji zdjęciowej
Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com