Zielona kawa: Negatywne opinie

Kawa zielona negatywne opinie

Na stronach, które sprzedają zieloną kawę, negatywne opinie nie spotka. Wręcz przeciwnie, będą mówić tylko o tym, że ten napój - prawdziwy cud, i pomógł pozbyć się dużej liczby dodatkowych kilogramów bez wysiłku. Aby spojrzeć na sytuację z prawdziwej strony, wybraliśmy złe opinie zielonej kawy, który pozwoli Ci zobaczyć, co ludzie piszą, że napój ten nie pomaga.

Jest to przydatne do picia zielonej kawy?

Zakładamy, że zielona kawa - lek na odchudzanie, byłoby błędem. W rzeczywistości jest to niezwykły widok zwykłej kawy. Brown, pachnące ziarna jest produkowany przez prażenie, ale w swojej naturalnej postaci, produkt wygląda bezhevato zielony, a jej smak i zapach nie jest tak doskonały.

Jego działanie opiera się na fakcie, że żadna obróbka termiczna produktu zachowuje kwas chlorogenowy. Że może blokować wchłanianie tłuszczu i bardziej aktywnie wydalają już zgromadzone. Ponadto taka napój przyspiesza przemianę materii i sprzyja bardziej aktywne usuwanie tłuszczu.

Badania pokazują, że zielona kawa dla utraty wagi - nie oszukuje. Nawet bez dodatkowych środków w badanych przyjmowania ekstraktu kawy schudł o 1-2 kg miesięcznie. Jednak najlepsze wyniki były nadal tych, którzy uprawiają sporty i przestrzegać zasad prawidłowego odżywiania.

Zielona kawa: Negatywne opinie

Spojrzenie na negatywnych aspektach zielonej kawy recepcji. Wystarczy zobaczyć zarówno pozytywne i negatywne strony, będzie mógł zdecydować, czy należy używać tego produktu.

"I nie był to pierwszy raz próbuje schudnąć z zielonej kawy. Pierwsza próba nie przyniosła rezultatów. Muszę powiedzieć, że po raz pierwszy wziąłem Kawa innych marek, i to jeszcze jakoś mogli pić, ale drugi był tak brzydki, że mogłem go pić oprócz tego, że tylko jeden łyk, a potem coś ostro do niczego w ustach ja nie czuję! W ogóle, druga próba schudnąć z tej kawy ja też nie pomogło."

Ekaterina, 49 lat, psychiatra (Kazan)

"Po urodzeniu, otrzymałem 13 kg przed ciążą wynosiło 50 kg. Za radą przyjaciół zaczął pić zieloną herbatę. Widziałem to 2 tygodnie, waga była na miejscu, ale to uczucie - to jest coś! Trwałe osłabienie, depresja, serce waliło jak oszalałe, moja głowa pęka. Tak, kawa zmniejsza apetyt, ale moja waga ze mną, a nawet osłabione zdrowie. Pieniądze wyrzucone w błoto!"

Eugene, 28, kelner (Murmańsk)

"Ożenił się i cicho skumulowana nadwyżka 9 kg. nie mogła ciągnąć się razem, waga nie odejdzie! Znalezione na reklamie internetowej zielonej kawy, postanowiłem go wypróbować rozpaczy. Zamówiłem ziemi, mimo że jest paskudny, ale widział z instrukcjami. Zjadłem nie fanaberie, słodkie, bogate w skrobię obecnie niedozwolone. Zacząłem się ból brzucha, wymioty początek. To już prawie miesiąc, a waga spadła do 500 gramów !! Dla takiego pion dać takie pieniądze? złych opinii na temat zielonej kawyJestem rozczarowany!"

Margarita, 22 lat, kwiaciarnia (Samara)

"I pić zieloną kawę na trzeci tydzień. apetyt Wciąż jestem tutaj, chociaż reklama w miejscu powiedział, że jedzenie samo w sobie nie wspinać. Mam przeciwieństwem nim rozgrywa się apetyt. Ponadto, po otrzymaniu straszne senny, to jest absolutnie niemożliwe do pracy! I smak to robi mi się niedobrze. Mając nadzieję, że będę się z tym produktem przynajmniej radość - ale nie mam mu tylko bóle głowy i senność."

Valentine, 34, kierownik biura (Perm)

Jak wynika z tych opinii, zielona kawa nadal nie jest panaceum, i to równie dobrze nadaje się do wszystkich nie mogę. Wiele osób nie może tolerować smak, lub cierpią z powodu skutków ubocznych. Przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem.

Film: Zielona Slimming Coffee. Opinie lekarzy

Wideo: Slim Czekolada dla utraty wagi. Przegląd realny produkt.

Wideo: Kawa zielona negatywne opinie lekarzy

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com