Jak zrobić płaski brzuch?

Jak zrobić płaski brzuch

Och, jak można tak dostosować budżet rodzinny w tym miesiącu trochę zaktualizować szafa? I okazało się po świętach, że nie wszystkie rzeczy nadal wyglądać dobrze na mnie. A nawet brzydki brzuch wisi nad pasem ulubione dżinsy. No tak, trochę złagodzone na wakacje, ale ponieważ nie jest „all inclusive” był!

Takie myśli odwiedził mnie około 2 miesięcy temu. Wykroić specjalną nie działa, musiałem rozważyć inne rozwiązanie tego problemu. Mianowicie, jak zrobić płaski brzuch, a najlepiej szybko? Wszystkie petycje i niechcianymi doradcy zgodzili się co do jednego - sama dieta nie osiągnięcia pożądanych rezultatów, należy wykonywać. Po ponownie przeczytać wiele informacji o tym, jak szybko zrobić płaski brzuch, wybrałem się kilka niezbyt trudne ćwiczenie dla siebie. A wynik jest! Ulubione dżinsy z powrotem na mnie i wyglądać tak dobrze jak wcześniej. Chcesz powiedzieć, jak udało mi się zrobić płaski brzuch i za pomocą, wszelkie ćwiczenia?

Oczywiście, aby zmienić wizerunek władzy koniecznej. Nic specjalnego, ale poparte czekolady, zatrzymałem. Ale przede wszystkim pomógł trening.

Pierwszym krokiem jest przygotowanie mięśni do pracy.

ćwiczenia rozciągające

1. Maksymalna narysować brzuch podczas wydechu i zaokrąglić w górę na wdechu. Ilość podejść: od 4 do 10 powtórzeń.
  2. Stojących na podłodze z nogami rozstawionymi na szerokość barków. Z kolei zaciska lewą i prawą nogę do klatki piersiowej, pomagając ręce. Liczba powtórzeń: 10 razy dla każdej nogi.
  3. Stojących na podłodze z nogami rozstawionymi na szerokość barków. Z kolei zaciska nogi do pośladków, pomagając sobie rękami. Liczba powtórzeń: 10 razy dla każdej nogi.

Po rozgrzewce można uruchomić główne ćwiczenia.

Ćwiczenia na wzmocnienie mięśni brzucha

Jak zrobić płaskie ćwiczenia brzucha
  1. Pozycja wyjściowa - leżąc na plecach, trzeba mieć swoje ręce za głowę bez składając je do zamku. Nogi krzyż i zakręt w kolanach. Na oddech jest zerwana ciało z podłogi i dotrzeć do kolan, na wydechu - powrócić do swojej pierwotnej pozycji. Liczba powtórzeń: 15-30.
  2. Leżąc na plecach, ramiona konkatenowaną w blokadę do głowy, nogi opierania się o kąt 90 stopni - pozycji wyjściowej. Na oddech jest zerwana ciało z podłogi i dotrzeć do kolan, na wydechu - powrócić do swojej pierwotnej pozycji. Ilość podejść: od 5 do 15 powtórzeń. Czas odpoczynku pomiędzy seriami 5-10 sekund.
  3. Pozycja wyjściowa - leżąc na plecach, połóż dłonie pod pośladki, nogi prosto. Nogi na 15 cm od podłogi popełnić Mahi poprzecznie ( „nożyce”). Upewnij się, że podczas ćwiczeń dolnej części pleców i mocno do podłogi. Ilość podejść: od 3 do 10 powtórzeń.
  4. leżąc na brzuchu, wyciągniętymi rękoma z przodu głowy, nogi prosto - pozycji wyjściowej. Jednocześnie podnieść ręce i nogi, pozostaje w tej pozycji przez 10 sekund i wróć do pozycji wyjściowej. Liczba powtórzeń: 5-15 razy.
  5. stojący na czworakach, ręce, nogi i plecy proste - pozycji wyjściowej. Powoli łuk plecy do góry, opuszczając głowę i próbując wyciągnąć maksymalną żołądek. Po kilku sekundach, odpoczynku i powrót do pozycji wyjściowej. Liczba powtórzeń: 35 razy.
  6. Pozycja wyjściowa - leżąc na boku, nogi razem. Jedną rękę pod głowę prosto, drugi - spoczywa na podłodze w przedniej części tułowia. Powoli podnosimy obie nogi z podłogi i powrót do pozycji wyjściowej. Liczba powtórzeń: 10 razy z każdej strony.
  7. Zrób płaski brzuch po porodzie
  8. Pozycja wyjściowa - leżąc na plecach, ręce wzdłuż ciała, z powrotem wciśnięty do podłogi. Na wydechu rysować w jamie brzusznej i miednicy maksymalna podnieś. W tym miejscu trzeba zatrzymać 30 sekund, a następnie powrót do pozycji wyjściowej. Ilość podejść: od 2 do 10 powtórzeń.
  9. Począwszy od pozycji - leżąc na podłodze, nogi wyprostowane, ręce wzdłuż tułowia. Powoli podnieść nogi do góry, łzawienie niskie miednicę z podłogi. Staramy się nie polegać na ręce i zrobić ćwiczenia tylko kosztem mięśni brzucha.

I wreszcie, kilka dodatków. Ćwiczenia należy wykonać nie mniej niż godzinę po jedzeniu, a po zakończeniu treningu, można również tylko godzinę. Jeśli chcesz mieć płaski brzuch po porodzie, ty też, te ćwiczenia są odpowiednie. Tylko mają być w trybie oszczędzania energii - o mniejszej amplitudzie, uważając, aby nie przepracowania.

Wideo: Płaski brzuch szybko. Zobacz, jak szybko zrobić płaski brzuch.

Wideo: Płaski brzuch w 5 minut!

Udostępnij w sieciach społecznościowych:

Podobne
© 2021 LadyVu.com